Voor meer dan 200 toeschouwers speelde SKS Herentals tegen Wezel B waar de zoon van Sefa Sport legende Gert Cannaerts in de ploeg staat.  Gert was  ook aanwezig vandaag.

'Wezel begon met hoog druk te zetten waar SKS niet meteen een antwoord op vond. Na 10 minuten draaide het spelbeeld volledig en werd de druk op de Wezel doelman groter, maar na een snelle tegen uitbraak van de bezoekers kwamen ze alleen voor Jens Maes en werkte netjes af. De 0-1 stond op het bord tegen het spelbeeld in.

De druk werd opgevoerd.  Het doel van Wezel werd zwaar onder voorgenomen met enkel goede tussenkomsten van de doelman.

Liefst 3 keer trof SKS de paal. Tweede helft hetzelfde spelbeeld met nog enkele mooie kansen voor SKS,  maar weer stond de doelman en paal in de weg voor de gelijkmaker te maken.  De minuten tikten weg.  SKS kwam nog met 10 te staan na 2x geel van Brent Hooyberghs.

Na een krachtig slotoffensief bleef het 0-1 en nemen de jongens van Wezel de 3 punten mee naar huis.  Het eerste verlies voor de Heylen-boys dit seizoen.'  Thijs Van Nueten/NNieuws.